دهقان گفت: در سال زراعی امسال استان فارس با سطحی معادل 18 هزار و 553 هکتار پنبه از نظر سطح زیر کشت مقام دوم و از نظر عملکرد در واحد سطح مقام اول در کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ادمه داد: توزیع بذر طبقات بالا، توزیع بذر دلینته و ضد عفونی شده و همچنین توزیع بذرهای زود رس سبب شد تا محصول پنبه امسال نسبت به سال گذشته از عملکرد مطلوب تری برخوردار شود.
دهقان اجرای برنامه های کشاورزی حفاظتی و برنامه ریزی کشت تمام مکانیزه را از دیگر عوامل مثبت در ارتقاء عملکرد امسال پنبه استان برشمرد و ادامه داد: همچنین استفاده از ریز مغذی و مبارزه به موقع با آفات و علف های هرز در کنار تشکیل کارگاه های آموزشی در سطح ملی به بهبود عملکرد پنبه استان در امسال کمک شایانی کرده است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به مزایای کاشت مکانیزه پنبه اشاره و بیان کرد: کاشت مکانیزه پنبه با کاهش میزان بذر مصرفی و کاهش میزان تردد ماشین آلات و ادوات کشاورزی به افزایش تولید و صرفه جویی در زمان کمک قابل توجهی می کند.
وی افزود: با انجام این نوع کشت ضمن کاهش قابل ملاحظه در میزان آب مصرفی، انجام عملیات داشت و برداشت به صورت مکانیزه نیز امکان پذیر خواهد بود.
این مقام مسوول یاد آور شد: استان فارس با تولید سالانه نزدیک به 2 هزار تن بذر پنبه در طبقات مختلف علاوه بر تامین نیاز استان، بذر چند استان دیگر را نیز تامین می کند.
دهقان ابراز امیدواری کرد: در امسال حداقل 200 هکتار از مزارع مکانیزه استان با کمباین مخصوص برداشت شده و تا پایان برداشت نیز بالغ بر 60 هزار تن وش تحویل کارخانجات استان و کشور شود.
انتهای پیام/ب
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد