کارشناس نظارت و بازرسی گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کردستان از پلمب سه واحد غذاخوری بین‌راهی غیرمجاز در مسیر سنندج ـ مریوان خبر داد.


به گزارش خبر نگارگروه استانهای  باشگاه خبر نگاران جوان از  سنندج، علی ابراهیمی در جلسه شورای معاونین اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان اظهار کرد: این سه واحد غیرمجاز به دلیل ارائه خدمات غیربهداشتی و نامطلوب و همچنین نداشتن مجوز فعالیت از سوی کارشناسان نظارت و بازرسی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان پلمپ شدند.

 وی با بیان اینکه این اداره‌کل در حال انجام بازرسی‌ها و نظارت‌های هوشمندانه و دقیقی‌تری از تاسیسات گردشگری است، افزود: با واحدهای غیراستاندارد و غیرمجاز به منظور تامین آسایش و امنیت مهمانان و گردشگران برخورد قانونی خواهد شد.

سیدمحسن علوی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  کردستان نیز در این جلسه بر لزوم پیگیری جدی اعتبارات، رفع موانع و مشکلات موجود، توسعه صنایع دستی، ساماندهی اماکن تاریخی و همچنین توسعه گردشگری و رفع کاستی‌های تاکید کرد.

برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.