به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ولی بهره مند میزان بارش در سال زراعی امسال در یاسوج را تاکنون حدود 356/7 میلی متر اعلام کرد و گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال زراعی سال گذشته حدود 90/9میلی متر افزایش نشان می دهد.
وی میزان بارندگی اخیر در یاسوج را 21/9میلی متر ذکر کرد.
بهره مند میزان نزولات جوی شهر دهدشت در سال زراعی جاری را حدود 383/9میلی متر ذکر کرد و گفت: این میزان نسبتبه مدت مشابه سال زراعی گذشته نیز 192/6 میلی متر افزایش یافته است.
وی میزان بارندگی دو روز گذشته دهدشت را 37/7 میلی متر بیان کرد.
بهره مند تصریح کرد: میزان بارش باران سال زراعی جاری در دوگنبدان 232/3 بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 61 میلی متر افزایش دارد.
وی میزان بارندگی در سال زراعی امسال در شهر سی سخت را حدود 333میلی متر اعلام کرد و گفت: میزان بارندگی در این شهر در مدت مشابه سال آبی گذشته 50/5 میلی متر بیشتر شده است.
وی اظهار کرد: میانگین بارش شهر لیکک در سال زراعی جاری تاکنون 356میلی متر بوده که نسبت به مدت مشابه سال زراعی 93-94 بیش از 199 میلی متر بیشتر است.
بهره مند میزان بارندگی های امسال در ایستگاه های چرام، لنده و تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر را به ترتیب334،429و283 میلی متر ذکر کرد.
وی میزان افزایش بارندگی های امسال در لنده را 174 میلی متر، چرام،137میلی متر و امامزاده جعفر را 134 میلی متر بیان کرد.
استان حدود 700 هزار نفری کهگیلیوه وبویراحمد دارای هشت شهرستان و بیش از 17شهر است که شهرهای یاسوج و سی سخت جزو مناطق سردسیری این استان هستند.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحت یک درصدی از خاک ایران دارای هشت درصد منابع آبی کشور به میزان حدود 11.5 میلیارد مترمکعب آب های جاری ،میانگین بارش سالانه 595 میلیمتری و وجود رودخانه های خروشان و پرآب، اما به سرزمین تشنه در کنار این همه منابع عظیم آبی مشهور است.
خشکسالی و کم بارشی در سال زراعی گذشته موجب بروز مشکلات و چالش های فراوانی در این استان شده بود.
به دلیل دیم بودن 70درصد از کشت زمین های کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بارندگی در این استان اهمیت زیادی برای کشاورزان دارد.
انتهای پیام /پ