به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ مهران اکبری گفت: این بازرسی ها در طی 9 ماه سال جاری از واحدهای صنفی عرضه کننده فرآوردههای خام دامی، رستورانها، کارگاههای فرآوری آبزیان و مراکز پخش صورت گرفته است.
اکبری افزود: از 652 لاشه کشتار شده در کشتارگاه دام هندیجان بازرسی بهداشتی به عمل آمد و پس از نگهداری در سردخانه بالای صفر کشتارگاه به مدت 24 ساعت به واحدهای عرضه فرآورده خام دامی ارسال شد.
وی اظهار داشت:همچنین 90 کیلوگرم از9 تن فرآورده خام دامی، ضبط موقت شده و پس از نمونه برداری به عمل آمده و ارسال به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی خوزستان معدوم سازی شد.
انتهای پیام/ز