به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛سید عبدالله میرابراهیمی با اشاره به تقسیمبندی پسماندها اظهار کرد: پسماند به کلیه موادی اطلاق میشود که ازنظر تولیدکننده بیارزش بوده و دورریز است.
وی پسماند عادی، صنعتی، کشاورزی، پزشکی و ویژه را از انواع پسماند دانست و گفت: بر اساس قانون جمعآوری پسماند عادی که شامل زبالههای خانگی میشود و اثرات مخرب و خطرزا ندارد برعهده شهرداریهاست.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم بر اهمیت جداسازی پسماندها در منازل برای کاهش هزینههای جمعآوری تأکید کرد و افزود: با توجه به اینکه تقسیمبندی زبالهها پیش از جمعآوری آسانتر بوده و هزینهای برای خانوادهها در برندارد، این امر موجب تسریع در جمعآوری و کاهش هزینههای شهری میشود.
وی بابیان اینکه جمعآوری پسماند و پاکسازی شهر سالانه 500 میلیارد ریال برای شهرداری هزینه دارد خاطرنشان کرد: این هزینه در صورت مدیریت مردم بر روند جمعآوری و تقسیمبندی در منازل کاهش چشمگیری خواهد داشت.
میرابراهیمی ادامه داد: اگر شهروندان در جمعآوری و انتقال زبالههای شهری همکاری لازم را داشته باشند، هزینه صرفهجویی شده در بخشهای دیگر شهر استفاده خواهد شد.
وی با تأکید بر اهمیت دقت در مصرف اقلام منزل و کاهش تولید زبالههای خانگی تصریح کرد: استفاده از ظروف ماندگار در منازل تأثیر زیادی در کاهش تولید زباله خانگی خواهد داشت.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم استفاده از کیسههای مخصوص زباله را امری مهم و ضروری عنوان کرد و گفت: جداسازی زبالههای خشک از تر اهمیت بسزایی در روند جمعآوری و بازیافت زبالهها خواهد داشت.
انتهای پیام/