وی ادامه داد: از دیدگاه طب سنتی آجیلهایی مناسب هستند که با پوست سختشان نگهداری شوند (پوست سخت آن ها باعث میشود خواصشان حفظ شود).
دکتر حسینی با اشاره به جدا کردن پوست مغزها تصریح کرد: برخی از خانوادهها مغزها را از پوست خود جدا میکنند و در فریزر نگهداری میکنند، در حالی که در این صورت علاوه بر این که خواص آن ها از بین میرود، باعث تولید مادهای خطرناک به نام قارج آفلاتوکسین میشود.
وی بیان کرد: با وجود خواص مفید مغزهاف مردم باید توجه کنند که از مصرف بالای آنها خودداری نمایند، چون علاوه بر افزایش وزن، باعث اختلال در سیستم گوارشی و درد معده میشود، از این رو سقف مجاز خوردن آجیل و مغزها 10 عدد در روز است.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: آجیل نباید بوی کهنگی دهد و مصرف آجیل خام بهتر از بو داده یا نمکی بودن آن است چون در آجیل خام ویتامینهای مثل A و E از بین نمیرود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/