به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛محمود باقری ، با بیان اینکه صنعت گردشگری به عنوان مهمترین عامل توسعه استان مشخص شده است، گفت: در سال جاری حضور گردشگران داخلی در استان رشد 11 درصدی داشته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: د هشت ماه سال جاری یکهزار و 680 گردشگر خارجی به استان سفر کرده که نسبت به سال گذشته که یکهزار و 20 نفر گردشگر خارجی میهمان استان بودند، رشد قابل توجهی داشته است.
وی برگزاری جشنوارههای مختلف را زمینهساز معرفی هر چه بیشتر استان به گردشگران داخلی و خارجی دانست و اظهار کرد: جشنواره برفی دنا، جشنواره تابستانه، جشنواره عشایر و سایر جشنوارهها میتواند در معرفی جاذبههای طبیعی و تاریخی کهگیلویه و بویراحمد نقش داشته باشد.
این مسئول با بیان اینکه در حال حاضر سرانه درآمد استان از صنعت گردشگری مطلوب نیست، افزود: در صورت فراهم شدن زیرساختهای گردشگری، درآمد گردشگری داخلی استان 120 میلیارد تومان و گردشگری خارجی 94 میلیون دلار در افق 1404 پیشبینی شده است.
وی نبود بازارچه برای عرضه محصولات استان را از جمله دلائل پایین بودن سهم استان از صنعت گردشگری دانست و افزود: ایجاد بازارچه دائمی برای فروش محصولات و سوغات استان لازم و ضروری است و در صورت ایجاد این بازارچه درآمد گردشگری استان افزایش خواهد داشت.
باقری با اشاره به قابلیتهای گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: وجود آثار و ابنیههای تاریخی، چهار فصل بودن استان، وجود بیش از 19 روستای هدف گردشگری، تنوع زیستی گیاهی و جانوری، وجود بیش از 54 قله بالای 4 هزار متر ارتفاع با قابلیت کوهنوردی، داشتن پیست اسکی کاکان، وجود بیش از 300 امامزاده و ...همه از عواملی ظرفیتهای گردشگری استان است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد خواستار همکاری ورزش و جوانان استان برای تجهیز پیست اسکی کاکان شد و افزود: نبود پیستکوب و سایر امکانات و تجهیزات مورد نیاز در پیست کاکان مشکلاتی را ایجاد کرده است.
وی در پایان از واگذاری برخی از امکان گردشگری استان به بخش خصوصی خبر داد و خاطرنشان کرد: منطقه تفریحی گردشگری شلالدان، پارک جنگلی یاسوج و چند اردوگاه تفریحی به بخش خصوصی واگذار شد.
انتهای پیام /س