به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور امروز در ساری با بیان اینکه نانوایی های استان در چهار رتبه کیفی دسته بندی می شوند گفت: مازندران پایلوت این طرح در کشور است
رمضانعلی ملک افزود: وضعیت بهداشت نانوایی ، وضعیت ماشین آلات و لوازم جانبی، تجهیزات، مساحت نانوایی، امکانات نگهداری آرد، مهارت کارکنان و ویژگی های حسی کیفیت نان از م شاخصه های ارزیابی و امتیازدهی واحدهای نانوایی است.
وی افزود: شرکت غله با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ، سازمان صنعت معدن و تجارت ، و اتحادیه خبازان طرح رتبه بندی واحدهای نانوایی را اجرا می کند.