این مکمل‌ها، در اکثر موارد کبد فرد را دچار مشکل نموده و انواع بیماری‌های خونی و سکته‌ها را در پی دارند.

محمد حسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با توصیه اکید به ورزشکاران برای خود‌داری از مصرف انواع مکمل‌های تقویتی  افزود: این مکمل‌ها در اکثر موارد کبد فرد را دچار مشکل نموده و انواع بیماریهای خونی از جمله افزایش چربی و فشار خون و همچنین گشاد شدن رگها و قلب و بروز سکته‌ها را در پی دارند. 

دکتر عزیزی ادامه داد: دو مشکل عمده‌ای که باعث منع مصرف این مواد می‌شوند،‌ ورود این مواد به طور قاچاق و از کشورهای متفرقه است که به کیفیت آنها اعتمادی نیست و دیگر اینکه احتمال تقلب نیز در این مواد وجود دارد که ممکن است هر ماده غیر استاندارد و مضری به آنها افزوده شده باشد. 

این متخصص با بیان اینکه این مکمل‌ها معمولا مواد هورمونی و آنزیمی هستند که سیستم بدن را مختل می‌کنند،  افزود: به ورزشکاران توصیه می‌شود مصرف مواد غذایی سالم پر پروتئین مانند گوشت، تخم‌مرغ، لبنیات، خرما و انواع مغزها را جایگزین این مکمل‌ها کنند تا در طولانی مدت از اثرات مفید و بی ضرر آنها بهره‌مند باشند و بدنی سالم و قوی داشته باشند.



انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار