به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر جهاد كشاورزی شهرستان قائم شهر با بیان اینکه کاشت و داشت سبزیجات از اهمیت بالایی در ایجاد اشتغال و درآمد خانوار برخوردار است، آماده سازی زمین، مقدار مصرفی کودهای قبل کاشت، زمان کاشت، کودهای مصرفی، وجین و مبارزه با علف های هرز، محلول پاشی و استفاده نکردن از سموم حشره کش و قارچکش در سبزیجات را از مهمترین عوامل تولید محصولات سالم نام برد.
فرزین فرهادی اسفناج، جعفری، سیر، پیاز، کاهو، سبزی های خوردنی و خورشتی، لوبیا سبز و پیاز بذری را از عمده ترین سبزیجات قابل کشت در استان نام برد و افزود: مبارزه با حلزون و برگخوارها، بیماری های موجود و راه های مبارزه بیولوژیک، مقدار بذر مصرفی، چگونگی کاشت بذور و چگونگی نگهداری سبزیجات فرآوری شده را تولیدکنندگان سبزی و صیفی با شرکت در دوره های آموزشی و ترویجی باید آموزش ببینند.
وی بر تولید محصول سالم و ارگانیک سبزی و صیفی تاکید کرد.
انتهای پیام/ز