به گزارش
حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان بسیج دانشجویی، دفتر تحکیم وحدت، جامعه اسلامی دانشجویان و شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در نامهای خطاب به مردم همیشه در صحنه ایران اعلام کردند: امروز در آستانه انتخابات مهم مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی عدهای برای احیای جریان سیاسی مرده خود به دنبال شبهه افکنی و استفاده از تاکتیتک تخریب نهاد های ناظر انتخابات هستند.
در ابتدای این بیانیه آمده است: شکر و سپاس خداوند متعال که ما را توفیق آن ارزانی داشت تا در هوای انقلاب اسلامی تنفس کنیم و در مکتب اسلام ناب تحت تعالیم امام بزرگوارمان و رهبری عظیم الشان انقلاب تربیت شویم و امروزه داعیهدار ارائه الگویی از اداره جامعه اسلامی باشیم و خود را برای وصول به تمدن بزرگ اسلامی آماده کنیم.
این 3 اتحادیه بزرگ دانشجویی با بیان اینکه ملت بزرگ ایران که صاحبان حقیقی انقلابند همواره کوشیدهاند تا خط اصلی انقلاب اسلامی را حفظ کنند تا اصول ارزشمند آن بر اساس اصول گفتمان ناب امام روح الله تبیین شود تا افراد و چهرهها، انحرافی در آن ایجاد نکنند، اعلام کردند: امتی که خود را تربیت شده مکتب عاشورا و رمضان میداند در طول تاریخ انقلاب اسلامی تجربههای عدیدهای را ثبت کرده و امتحانهای دشوار بسیاری را با سرافرازی پشت سر گذاشته است که همگی آنها درسی است برای رهپویان طریق تحقق وعدههای الهی.
در ادامه این نامه آمده است: سالها پیش این شما مردم غیور بودید که با خون فرزندانتان نهال نوپای نهضت اسلامی را تا پیروزی نهایی انقلاب اسلامی آبیاری کردید، هنوز بسیاری از خیابان های شهر به عطر خون شهیدانمان که به دست طاغوت به خاک و خون غلطیدند معطر است، هنوز کودک نوپای انقلاب اسلامی رشد نیافته بود که در مقابل استکبار قد علم کردید و دشمنان متجاوز را از خاک وطن بیرون کردید، این نیز گذشت و شما مردم مانند همیشه سرافراز و سربلند همچنان حافظان اصیل انقلاب باقی ماندید.
این اتحادیههای بزرگ دانشجویی با بیان اینکه انقلاب اسلامی هرچه جلوتر آمد، فتنهها نیز پیچیدهتر شد و صفبندی بین مومنین به نظام اسلامی و منافقین پیوسته به صفوف لشکر پیروز اسلام نمایان شد، اعلام کردند: آنان که بعدها خود اعتراف کردند پذیرفتن ولایت فقیه را نیز حتی از سر تعارف با امام پذیرفته بودند، اندک اندک مسیرشان را از انقلاب جدا کردند. سال 78 فتنهای رخ داد که دست پخت تفکری استحاله شده بود. عدهای دانشگاه را به بازی گرفتند و حریم مقدسش را آلودند و دانشگاهی را که پیشقراول حرکت های انقلابی مردم بود تبدیل به مأمنی برای فتنه انگیزی به منظور لطمه زدن به انقلاب کردند اینبار نیز مردم به میدان آمدند و قدرت حافظان اصلی انقلاب را به رخ همگان کشاندند.
«باز هم فتنه متوقف نشد، اینبار پس از گذر از مشکل آفرینی های عدهای، فتنهای بزرگتر رخ نمود. کودتایی مخملین که ریشه انقلاب اسلامی را هدف قرار داده بود و از ضد انقلاب داخلی و خارجی، طاغوتی و مستکبر و سلطهگر همه به مصاف انقلاب آمدند اما باز مردم ایستادند».
دفتر تحکیم وحدت، جامعه اسلامی دانشجویان و شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در ادامه نامه خود خاطرنشان کردند: دشمن در تمام مراحل کوشید تا با ضربه زدن به اصول اساسی انقلاب، پذیرفتن ولایت فقیه، نهاد های انقلابی مانند سپاه، بسیج، شورای نگهبان و ... انقلاب و نظام اسلامی را از درون دچار پوسیدگی و نهایتا دچار فروپاشی بیرونی کند. اما باز مردم ایستادند.
در ادامه این نامه تصریح شده است: عدهای گمان میکنند با گذر زمان دشمنیها، انحرافات و نقشهها و تاکتیکهای براندازی فراموش میشود. امروز در آستانه انتخابات مهم مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی عدهای برای احیای جریان سیاسی مرده خود به دنبال شبهه افکنی و استفاده از تاکتیک تخریب نهاد های ناظر انتخابات هستند.
این اتحادیههای بزرگ دانشجویی با بیان اینکه امروزه عدهای که کارنامه درخشانی در گذر از فتنهها از خود برجای نگذاشتهاند دست و پا می زنند تا با اتهام پراکنی بر علیه شورای محترم نگهبان خود را از قبرهای سیاسی بیرون آورند، اعلام کردند: آنان میکوشند تا با دو قطبی کردن جامعه اقدامات شورای نگهیان را که متشکل از فقهای بزرگوار و حقوقدانان حاذق است و جایگاه والایی در قانون اساسی دارد، جناحی تعریف کنند.
«حال آنکه نگاه به لیستهای رد صلاحیت شده نشان میدهد فراغ از وابستگیهای سیاسی افراد هرکه دارای مشکل خاصی بوده است رد و اگر مشکلی نداشته است تأیید و حتی برای حفظ احتیاط برخی که دلایلی مبنی بر رد یا تاییدشان نبوده، عدم احراز صلاحیت شده اند».
در بخش دیگری از این نامه آمده است: افرادی که امروز به شبهه پراکنی و اتهام زنی دست میزنند از مدتها قبل از راهبردهایی مانند «نهضت ثبت نام» و «پرش از مانع» سخن گفته بودند و لذا از منتسبینشان خواسته بودند تا به صورت گسترده برای انتخابات ثبت نام کنند. لذا حجم گستردهای از ثبت نام کنندگان را در این دوره از انتخابات شاهد بودیم که رشد بیش از 50 درصدی نسبت به انتخابات پیشین را داشته است. آنان کوشیدند تا با این حربه شورای نگهبان را تحت فشار قرار داده و ایشان را مجبور به تایید افراد مشکل دار کنند.
3 اتحادیه بزرگ دانشجویی در ادامه نامه خود اظهار داشتند: از سویی آنچنان که آمارهای ابتدایی نشان میدهد امروزه برای هر صندلی در مجلس تقریبا 15 رقیب وجود دارد که خود نشان دهنده فضای رقابتی سنگین است.
در پایان این نامه آمده است: جنبش دانشجویی ضمن دعوت از ملت قهرمان و همیشه در صحنه برای شرکت هوشمندانه در انتخابات پیش رو، از مردم میخواهد مراقب فتنه انگیزی های برخی جریانات و اشخاص سیاسی باشند تا ضمن رشد جامعه اسلامی بتوانیم تراز انتخاب نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی و خبرگان ملت را بالا برده و نمایندگانی دلسوز، پاک، دغدغهمند و همدرد با مستضعفین و محرومان را راهی کرسی های مسئولیت کرده و مسیر انقلاب را با انتخاب افراد اصلح هموارتر کنیم.
انتهای پیام/