به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وایِرد، شرکت «آرت کُد دِیتا» بهتازگی طرح یک متروی جهانی را برای اتصال کشورها به یکدیگر منتشر کرده است. مهندسان این شرکت معتقدند با اجرای این طرح میتوان با درنوردیدن مرزهای جغرافیایی، سامانههای حمل و نقل زیرزمینی شهرهای بزرگ جهان را به یکدیگر متصل کرد. بهنظر میرسد شرکت «آرت کُد دِیتا» قصد دارد به ایده مدینه فاضله "نیوونهایز" جامه عمل بپوشاند. «جراردو سید،» یکی از مهندسان طراح شرکت «آرت کُد دِیتا،» معتقد است مرزها یکی از تازهترین اختراعات بشر هستند.
طرح کنونی متروی جهانی 214 سامانه حمل و نقل زیرزمینی، 791 خط و 11924 ایستگاه مترو را در سراسر جهان، نشان میدهد. در این نقشه، قدیمیترین سامانههای متروی جهان -از جمله متروی نیویورک و پاریس- به جدیدترین آنها در کشورهای شوروی سابق متصل شدهاند.
« کنستانت نیوونهایز،» هنرمند برجسته و معمار هلندی، دهه پنجاه میلادی ایده ساخت آرمانشهر بدون مرز را مطرح کرد؛ جاییکه رباتها میتوانستند تمام کارهای بشر را انجام دهند و مردان و زنان قادر بودند فارغ از مشغلههای روزمره از زندگی نهایت لذت را ببرند. دنیایی که مرزها مفهومی نداشتند. اما طرح رویایی نیوونهایز هرگز به مرحله عمل نرسید. متأسفانه، دنیای ما با مرزها و موانع طبیعی و یا ساخته دست بشر تعریف شده تا همواره به ما یادآوری کند به کجا تعلق داریم.
انتهای پیام/