به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه مصرف قند در بین کودکان کم شده است ولی متأسفانه کماکان مصرف شکر در بین این گروه سمی بالا است مصرف زیاد شکر سبب بروز بیماریهای قلبی و عروقی و همچنین دیابت میشود و محققان توصیه کردند که بر روی مواد غذایی برچسب هشدار (SSB) زده شود تا والدین مواظب مقدار شکر و قند مواد باشند.
دکتر کرلین در این رابطه میگوید بیش از سنین از کودکان زیر 11 سال سن SSB5 را که مقدار مجاز شکر است متأسفانه رد کرده و سبب نگرانی سازمان بهداشت جهانی شده است.
مقیاس SSB5 معادل 7 قاشق چای خوری شکر در هر اونس است که کودکان دو برابر این مقدار روزانه مصرف میکنند.
نوشتن SSB5 بر روی آب میوه و دیگر نوشیدنیها موجبات تعجب والدین را ایجاد کرده است.
طی یک نظرسنجی از 381/2 والدین که دارای یک فرزند 11-6 سال دارند، بیش از 50 درصد از کودکانشان از چاقی و مصرف قند بالا رنج میبرند.
در مطالعهای که شرکتکنندهگان را ،شش گروه تقسیمبندی شدند و یک گروه برچسب کالری، یک گروه برچسب قند و 4 گروه بعدی برچسب SSB5 را مشاهده میکردند و از آنها خواسته شد که یک نوشیدنی برای کودک خود انتخاب کنند، که 60درصد از پدر و مادرها نوشیدنی دارای برچسب SSB5 است، را به سرعت انتخاب کردند.
دکتر روبرتو رفتارشناس آمریکایی میگوید برچسب SSB5 یک راهی تأثیرگذار برای والدین در جهت جلوگیری از مصرف قند به وسیله کودکان است.
انتهای پیام/