به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: 200 هزار پیک تغذیه سالم ویژه دانش آموزان مقطع ابتدایی در استان با هدف معرفی گروههای غذایی، اصول تغذیه صحیح و آشنایی دانش آموزان با انواع غذاهای سالم و ناسالم و کاهش مصرف قند،نمک و چربی در مقاطع تحصیلی ابتدایی مازندران توزیع شد
محسن اعرابی افزاود: این مجموعه در راستای کمپین ملی غذای سالم قند و چربی و نمک کم و کم و کمتر توسط کارشناسان تغذیه،بهداشت مدارس،آموزش سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و مرکز بهداشت شهرستان ساری تهیه و تنظیم شده و شامل قسمت های، این جایزه مال کیه؟ تا آخر با مامان و بابا بخونین،رنگ آمیزی، معما، مسابقه و شعر است
وی اشاره به شیوع روزافزون بیماریهای غیرواگیر مانند دیابت، فشارخون، سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی بیان داشت: تغذیه صحیح در پیشگیری از بروز این بیماریها نقش موثری دارد و لذا اجرای برنامههایی در راستای کاهش مصرف قند،نمک و چربی ضرورت دارد.
انتهای پیام/ت