به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان رییس شبکه بهداشت و درمان نجف آباد گفت: دراین کارگاه زیرزمینی متخلفان گوشت بدون هویت گوساله ، را پاکسازی و بسته بندی و با نام شرکتی دیگر عرضه می کردند.
گله داری گفت: همچنین در بازرسی کارشناسان مهندسی بهداشت محیط این شبکه کارگاه کیک پزی سنتی غیربهداشتی شناسایی و مهر وموم شد.
رییس شبکه بهداشت و درمان نجف آباد افزود:دراین کارگاه از رنگ پودر غیرمجاز صفار زعفران واسانس های مصنوعی برای تولید کیک سنتی استفاده می شده است.
گله داری افزود: متصدیان به مراجع قانونی معرفی شدند.
انتهای پیام/گ