به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، پژوهشگران به تازگی دریافتهاند انواع چاق شدنها بهویژه در ناحیه شکم میتواند تحت تأثیر عوامل مختلفی رخ دهد، ازجمله خوردن مواد غذایی پرچرب، ابتلا به بیماری تیروئید، چاقی پس از زایمان، مشکلات گوارشی را در بروز چاقی شکمی و ایجاد نفخ شکمی مؤثر میدانند.
بررسیها نشان میدهند، اشکال در هضم مواد غذایی، میتواند منجر به بروز مشکل در روده و فشار به دیوارههای روده و به دنبال آن ورم شکم شود.
خوردن بیش از حد غذا در یک وعده غذایی نیز میتواند سبب بروز نفخ شکمی و به دنبال آن ورم شکم و چاقی موضعی شود.
برخی از مواد غذایی از جمله شیرینکنندههای مصنوعی، گندم، سیر، پیاز و نیز میوههایی چون گیلاس، آلو، کنگر فرنگی، چغندر و قارچ میتوانند باعث ایجاد نفخ شکمی شوند.
پژوهشگران عدم یا مصرف کم این نوع مواد غذایی را بهویژه برای افرادی که مبتلا به سندروم روده تحریکپذیر هستند، توصیه اکید میکنند.
استرس و نگرانی نیز میتواند باعث چاقی موضعی در ناحیه شکم شود.
انتهای پیام/