به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ شهرام قنبری میزان مرغ تولیدی سالانه این استان را 63 هزار تن عنوان کرد.
قنبری تعداد واحدهای مرغداری گوشتی استان کرمانشاه را 919 واحدو ظرفیت جوجه ریزی این واحدها را 10 میلیون و 500 هزار قطعه دانست.
وی میانگین تولید روزانه مرغ در استان را حدود 136 تن دانست و گفت: همیشه در استان مازاد مرغ تولیدی داریم و در هیچ زمانی از سال کمبود نخواهیم داشت.
قنبری میزان مرغ مصرفی روزانه استان را به طور معمول روزانه 100 تن عنوان کرد و گفت: این میزان در ایام خاص سال مثل عید نوروز به 120 تن میرسد.
وی ذخیره استراتژیک مرغ برای مواقع اضطراری در استان را 2100 تن دانست.
انتهای پیام/س