به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در کمیسیون احکام دائمی، با اشاره به این که توانمندسازی جامعه هدف دو نهاد امداد رسان کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی در کاهش فاصله طبقاتی سهم بسزایی دارد، گفت: لحاظ کردن برنامه های مذکور در برنامه های توسعه به منظور توانمند سازی مددجویان یک ضرورت است.
دکتر محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به این که در همین راستا پیشنهاد ماده الحاق به لایحه دولت در جهت توسعه اشتغال خرد و خانگی داده شد، افزود: این پیشنهاد در آخرین جلسه کمیسیون احکام دائمی مجلس ارائه و خوشبختانه تصویب شد.
پور ابراهیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: بر این اساس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است برای توسعه اشتغال خرد و خانگی سالانه 40 درصد از منابع تسهیلات قرض الحسنه بانکی و رشد منابع مزبور را به تفکیک 60 درصد به کمیته امداد امام و 40 درصد به سازمان بهزیستی با معرفی دستگاه های ذیربط به مددجویان تحت پوشش و کارفرمایان طرح های مددجویی پرداخت کند.
وی با اشاره به این که این سهمیه باید تا پایان آذر هر سال از طرف کمیته امداد و سازمان بهزیستی جذب شود، خاطرنشان کرد: هر یک از دستگاه های مشمول که نتواند به هر میزان از سهمیه خود تا پایان آذر هر سال استفاده کند مزبور به دیگر دستگاه های مشمول که از سهمیه خود به طور کامل استفاده کرده است، تعلق می گیرد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دستگاه های مربوطه مکلفند در مقاطع زمانی پایان آذر هر سال و خاتمه زمان استفاده، گزارش عملکرد خود در این زمینه را به کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تقدیم کنند.
وی با بیان این که مسئولان باید هرچه در توان دارند برای حمایت از محرومان و نیازمندان جامعه به کار گیرند، گفت: انتظار است مسئولان بانک های عامل نیز در ارائه تسهیلات بانکی به مددجویان زیر پوشش نگاه ویژه داشته و همکاری لازم را به عمل آورند.
پورابراهیمی تأکید کرد: توانمند سازی مددجویان زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی نقش بسزایی در صیانت از تحکیم نهاد خانواده و احیای عزت و کرامت فردی، خانوادگی و ملی دارد.
انتهای پیام/ع