مدیر عامل سازمان انتقال خون، ایران را هفدهمین کشور دنیا دانست که ظرفیت همکاری مناسب برای سرمایه گذاری و انتقال علم و تکنولوژی در زمینه طب انتقال خون را دارد.

علی اکبر پور فتح اله، مدیر عامل سازمان انتقال خون در گفت‌و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: سازمان انتقال خون به توسعه بازار منطقه‌ای تامین تجهیزات و اقلام مورد نیاز طب انتقال خون می‌اندیشد، ایران در زمینه علمی پژوهشی طب انتقال خون مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی است و از موقعیت علمی آموزشی ممتازی برخوردار است که نقش ایران را در بازار منطقه‌ای تولیدات و محصولات و تجهیزات طب انتقال خون برجسته و شاخص می‌سازد.

وی گفت: قراردادی که با شرکت ماکوفارمای فرانسه برای تولید 10 میلیون کیسه خون داریم نیز با هدف بازار منطقه‌ای کیسه خون است که ضمن استاندارد بالای اروپا، تولید کیسه خون با قیمت تمام شده بسیار مناسبی بدست می‌آید.

وی شاخص ابتلا به هپاتیت بی و سی و اچ آی وی را در اهدا کنندگان خون یک دهم فراوانی میزان این آلودگی در جامعه دانست و گفت: ایران با بالاترین استانداردهای جهانی برای پالایش قرارداد پلاسما سالانه 200 هزار لیتر پلاسما تولید می‌کند که ظرفیت تولید 400 هزار لیتر پلاسما را داریم و هدف آینده ما رسیدن به رقم 600 هزار لیتر است.

وی با تاکید بر اینکه پلاسمای ایرانی از سالم‌ترین پلاسماهای دنیا است، گفت: برای پالایش قراردادی پلاسما ظرفیت کار با کشورهای دیگر را نیز داریم و هدف ما راه اندازی پالایشگاه‌های فرآوری پلاسما در کشور است.

پور فتح الله گفت: پالایش قراردادی در ایران سبب ذخیره سالانه 11 میلیون دلار بودجه می‌شود، با موقعیتی که پس از برجام و برداشتن و قانونی شدن قراردادهای بین ایران و کشورهای توسعه یافته امکان پذیر شده است، قدرت سازمان انتقال خون در گزینش شرکت‌ها و گروه‌های سرمایه گذار افزایش می‌یابد که نتیجه آن ارائه محصولات با کیفیت بالا به مردم می‌باشد.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.