به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛مدیر شیلات و آبزیان استان گفت:به دلیل اقتصادی بودن فعالیت آبزی پروری بسیاری ازعلاقمندان به این فعالیت، بی آنکه مراحل اداری را طی کنند، اقدام به ساخت وساز بدون رعایت اصول فنی ومهندسی مزارع آبزی پروری کرده اند.
بورانی با بیان اینکه این آبزی پروران بدون اینکه مراحل خرید و انتقال بچه ماهی بهداشتی به مزارع مورد نظررا طی کنند، اقدام به خرید، انتقال و رهاسازی بچه ماهی که برخی مواقع آلوده نیزمی باشد به مزارع خود کرده اند افزود: این اقدام آبزی پروران فاقد مجوز، موجب شده تا درصد بازماندگی ماهی از 97 درصد در سال گذشته به 93 درصد طی سالجاری کاهش یابد.
وی ادامه داد:اصول خرید بچه ماهی شامل شناسایی اعتبارو مجوز مراکز تولید کننده بچه ماهی، دریافت گواهی بهداشتی مربوطه و توجه به کشور فروشنده تخم چشم زده است.
مدیر شیلات و آبزیان استان گفت: به طور معمول آبزی پروران غیرمجاز برای حصول سود اقتصادی بیشتر به این موارد ضروری دقت نمی کنند و از خارج زنجان و حتی استان هایی که درگیر بیماری های مسری آبزیان هستند اقدام به خرید و انتقال بچه ماهی به مزارع می کنند و این آبزی پروران با این کار، سرمایه گذاری خود و سایر آبزی پروران را تحت الشعاع قرار می دهند.
انتهای پیام/ت