به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛حمیدرضا متین در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه تخصصی صنایع کوچک و صنایع تبدیلی همدان اظهار داشت: صنایع تبدیلی به دلیل حاشیه سود پایین در استان همدان با خلأ مواجه است.
وی با بیان اینکه امور صنایع تبدیلی به جهاد کشاورزی واگذار شده است، افزود: هزار و 300 واحد صنعتی و تولیدی در استان همدان دارای پروانه فعالیت هستند که 88 درصد از این میزان صنایع متوسط و کوچک هستند.
متین با اشاره به اجرایی شدن برجام و رفع تحریمها از روزهای گذشته عنوان کرد: امیدواریم اوضاع صنایع پس از اجرای برجام بهبود یافته و روانکاری مناسبی در روند فعالیت صنایع شکل گیرد.
وی با بیان اینکه تعدادی از صنعتگران و فعالان اقتصادی استان همدان از مصوبات لایحه خروج از رکود به خوبی استفاده کردهاند، گفت: تمامی بندهای این لایحه اجرایی نشده است ولی اجرای برخی بندها نیز راهگشای خوبی برای تولیدکنندگان بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان عنوان کرد: سرمایهگذاریهای خوبی در زمینه صنایع مادر در استان همدان انجام شده و آینده پرامیدی پیشروی استان ترسیم شده است.
وی بیان کرد: پتروشیمی ابن سینا یکی از پروژههای معطل مانده استان بود که 10 سال بلاتکلیف در استان بود و مورد پیگیری قرار نمیگرفت ولی در حال حاضر هر هفته یک جلسه برای رسیدگی به امور این پروژه برگزار میشود.
متین با اعلام اینکه اجرایی شدن پروژه پتروشیمی ابن سینا در شهر همدان برای هزار نفر اشتغالزایی به همراه دارد، اظهار داشت: استقرار و آغاز به کار این پتروشیمی زمینه ایجاد بیش از 100 واحد صنعتی زیردست را نیز در پی دارد.
وی سرمایهگذاری شرکت شستا را از دیگر پروژههای مهم در استان همدان اعلام کرد و گفت: شستا به دنبال سرمایهگذاری در زمینه تولید منیزیم از دولومیت بوده و خوشبختانه شراط مناسبی برای ایجاد آن فراهم شده است.
انتهای پیام/ی