محمود شجاعی، علت افزایش بیماری های قلبی و عروقی را سبک زندگی مردم استان چهارمحال و بختیاری، فعالیت اندک جسمانی، اختلالات چربی، ابتلا به قند خون و فشار خون بالا، استعمال دخانیات، مصرف ناکافی میوه و سبزی و مصرف بی رویه نمک عنوان کرد.
وی افزود: می توان با مصرف غلات سبوسدار، دانهها، مغزها، میوهها و سبزیها و 30 تا 45 دقیقه فعالیت بدنی متعادل در روز از وقوع بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری کند.
این کارگاه با حضور پزشکان، کارشناسان تغذیه مراکز سلامت جامعه و ستادی شهرستان ها، کارشناسان بهداشت مدارس برگزار شد.