به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این نوشیدنی از زنجبیل هم استفاده میشود که خواص درمانی زیادی دارد. زنجبیل خواص ضد میکروبی دارد، که میتواند ویروسها را قبل از مختل کردن سیستم ایمنی بدن متوقف کند (مانند عفونتهای تنفسی شایع)، همچنین زنجبیل راه حلی شناخته شده برای تهوع و مشکلات گوارشی است.
شير زردچوبه
نکته: اگر ترجیح میدهید شیر زردچوبه خود را گرم بنوشید، میتوانید بدون نگرانی آن را در مایکروفر یا روی اجاق گرم کنید.
مواد لازم:
۱ فنجان شیر بادام شیرین نشده
یک دوم قاشق چای خوری پودر زردچوبه
یک دوم قاشق چای خوری پودر زنجبیل
یک چهارم قاشق چای خوری هل خرد شده
یک قاشق چای خوری شیرین کننده به انتخاب خودتان (عسل )
روش آماده کردن:
۱- تمام مواد گفته شده را در یک بطری (مانند بطری مربا) بریزید، در بطری را محکم ببندید، و به مدت ۲ دقیقه خوب تکان دهید.
۲- سپس به آرامی محتوای بطری را روی یک صافی بریزید. حالا میتوانید آنچه را که از صافی گذشته میل کنید.
اطلاعات تغذیهای:
کالری: ۶۰
کالری از چربی: ۲۴
چربی کل: ۲. ۷ گرم
چربی اشباع: ۰. ۱ گرم
کلسترول: ۰ میلی گرم
سدیم: ۱۸۱ میلی گرم
پتاسیم: ۲۱۹ میلی گرم
کربوهیدرات: ۹. ۵ گرم
فیبر رژیمی: ۱. ۵ گرم
قند: ۵. ۸ گرم
پروتئین: ۱. ۲ گرم
منبع: سلامت نیوز
انتهای پیام