به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تحقیقی که با جامعه آماری بالایی در سوئد انجام شد نشان داد افرادی که تا کنون ازدواج نکردهاند در معرض خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و دمانس زودرس قرار میگیرند. در واقع، افراد مجرد مانند افراد مطلقه دو برابر بیشتر امکان دارد که در سنین جوانی به این بیماری دچار شوند. علاوه بر این، افراد مجرد نسبت به افراد متاهل 40 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری در دوران میانسالی یا پیری هستند.
مطالعهای دیگر نشان داد که افراد مجردی که تنها زندگی میکنند بیشتر امکان دارد در دوران جوانی یا میانسالی به بیماری زوال عقلی دچار شوند. این بدان معنی است که روابط اجتماعی بسیار مهم و ضروری است و در کاهش ابتلا به بیماریهای روانی نقش بسیار مهمی را ایفا میکند. در واقع، افزایش تعاملات و روابط اجتماعی خطر ابتلا به اختلالات روانی به خصوص زوال عقلی و آلزایمر را کاهش میدهد.
نتایج این تحقیقات نشان داده است که صرف نظر از سن، جنسیت و جایگاه اجتماعی مجرد ماندن خطر ابتلا به آلزایمر و دمانس را افزایش میدهد. افرادی که متاهل هستند اغلب تنها زندگی نمیکنند و از حمایت اجتماعی و احساسی بیشتری برخوردار هستند و دچار تنش و اضظراب روحی نمیشود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.