به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ حق پرست در اختتامیه مراسم اعطای نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی با ابراز خرسندی از افتخار آفرینی هنرمندان استان گفت: 97 اثر از هنرمندان صنایع دستی استان در 22 رشته موفق به کسب نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی شدند که در این میان آثار رشته های ورنی و حکاکی روی فلز، بیشترین تعداد نشان ملی را از آن خود کردند.
مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی وگردشگری آذربایجانشرقی با بیان اینکه دریافت نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی، در واقع نوعی استانداردسازی برای صنایع دستی به شمارمیرود، افزود: این نشان به عنوان یک برند ملی مطرح است و آثاری که موفق به دریافت چنین نشانی شده اند، جزء با کیفیت ترین صنایع دستی محسوب شده و دارای توان رقابتی در بازارهای جهانی هستند.
حق پرست با اشاره به اینکه امسال 313 اثر از شمالغرب کشور برای دریافت نشان ملی مرغوبیت به داوری گذاشته شده بودند، از ارتقای کمی و کیفی آثار ارائه شده برای داوری نسبت به سال های گذشته خبر داد.
وی خاطر نشان کرد: آثار برگزیده جهت دریافت مهر اصالت به سازمان جهانی یونسکو معرفی خواهند شد.
لازم به ذکر است، در سومین دوره نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی شمالغرب کشوربه میزبانی تبریز 17 اثر از اردبیل و 15 اثر از آذربایجان غربی موفق به دریافت این عنوان شدند.