به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک ، مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساوه گفت : محصولات صادر شده شامل شیر، ماست ، دوغ ، پنیر ، کره و خامه است .
شریفی با بیان اینکه تولید محصولات لبنی امسال 10 درصد افزایش یافت گفت : امسال هزار و 200 تن تخم مرغ ، شش هزار و 500 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازار شد .
او همچنین از صادرات هزار تن تخم مرغ به کشور عراق ازابتدای امسال خبر داد .
شهرستان ساوه علاوه بر صنعتی بودن ، یکی از قطب های تولید در بخش کشاورزی و دامپروری است که به عنوان دومین کانون جمعیتی استان مرکزی با بیش از 260 هزار نفر جمعیت شناخته می شود .
انتهای پیام/گ