میزان مرگ و میر طیور در مزارع پرورش نیمچه گوشتی امسال نسبت به سال گذشته 3/5 درصد کاهش یافت.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از قزوين ؛ رئیس اداره بهداشت بیماری‌های طیور دامپزشکی قزوین گفت: میزان مرگ و میر طیور در مزارع پرورش نیمچه گوشتی از ابتدای امسال به 10/9 درصد رسید؛ این میزان در مدت مشابه سال گذشته 14/4 درصد بود.

مجیدرضا شکری افزود: در طول سال بیش از 25 میلیون قطعه جوجه‌ در مزارع پرورش نیمچه گوشتی استان تحت نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی پرورش می‌یابند.

وی رعایت ضوابط بهداشتی و قرنطینه‌ای را مهمترین عامل کاهش موارد ابتلاء بیماری‌های واگیردار و کاهش تلفات ناشی از این بیماری‌ها در مزارع پرورش نیمچه گوشتی دانست.


انتهاي پيام/ ا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.