بیش از یک هزار و 200 هکتار از اراضی زراعی استان به زیر کشت گوجه فرنگی رفته وپیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت 40 هزارتن گوجه فرنگی تولید و روانه بازار مصرف شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان؛رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت:کشت و کار گوجه فرنگی به صورت تولید محصول خارج از فصل در استان انجام می شود و برداشت آن از آذرماه در نیکشهر، چابهار، کنارک و قصرقند آغاز و تا اردیبهشت ماه سال بعد در مناطق جنوبی استان ادامه دارد،

رضا نجفی افزود : هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی زراعی سیستان و بلوچستان به کشت گوجه فرنگی اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد : در استان سیستان و بلوچستان به طور معمول برای کشت گیاهی مانند گوجه فرنگی از روش آبیاری جوی و پشته استفاده می‌شود که طی آن کشاورز میزان آب قابل توجهی ( هر هکتار زمین بیش از 12 تا 14 هزار متر مکعب ) را رها کرده و هیچگونه مدیریتی برروی میزان آب مورد نیاز گیاه نداشته و عملا حجم قابل توجهی از آب تبخیر و یا با نفوذ به سطوح زیرین از دسترس گیاه خارج می‌شود و نهایتا تولید حدود 25 تا 30 تن در هکتار حاصل می‌گردد.

وی با اشاره به اینکه اصلاح و بهره گیری از روش های آبیاری نوین می‌تواند باعث افزایش 3 برابری میزان تولید گوجه فرنگی از اراضی زراعی استان گردد، افزود: امسال بیش از 260 هزار نشاء گوجه فرنگی در استان تولید شده است.

گفتنی است :  طی سنوات گذشته در سطوح محدودی از روش آبیاری نوین تیپ ( قطره ای) برای برخی محصولات زراعی از جمله گوجه فرنگی در مزارع استان استفاده شدکه در این روش برای هر هکتار مزرعه گوجه فرنگی 7000 هزار متر مکعب آب برای تولید 70 تن گوجه فرنگی صرف می‌شودکه روش مفید و موثری است.

انتهای پیام/ع


برچسب ها: برداشت ، گوجه ، مزارع ، تولید ، مصرف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.