مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت:20درصد از نانوايي‌هاي اين استان به تعداد 380 واحد، آزادپز شده‌اند .

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛رسول منصوری برآن است :فعالیت نانوایی ها به صورت آزاد پزسبب رقابت بین نانوایان و ارتقای کیفیت نان شده است .

وی از فعالیت 1هزار و ۵۰۰ نانوایی در زنجان خبر داد و گفت: شركت غله با همكاري سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، نظارت جدي بر روي پخت نان نانوايي هاي استان دارد.همچنین استان زنجان در نان بربری رتبه یک را با کسب امتیاز ۹۳.۸ودر نان سنگک رتبه دو را باکسب امتیاز ۹۶.۲ در کشوربه خود اختصاص داده است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت:در این راستا کیفیت نان های استاندارای رتبه یک کشوری هستند.

منصودی با اعلام اينكه نانوایان به امر کیفیت نان بسیار توجه دارند، گفت: طی ۱۰ ماه سال جاری تخلفات در حوزه نان نسبت به سال گذشته کمتر شده است.

وی افزود: شرکت غله استان زنجان در طول سال برنامه آموزشی نانوایان را با همکاری سازمان فنی و حرفه ای برگزار كرده و این آموزش‌ها نیز همچنان تداوم دارد.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.