به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،دکتر محسن تفقدي با اشاره به اينکه اين طرحها با اعتباري بيش از 53 ميليارد ريال به تصويب رسيده است گفت: در سال گذشته نيز يک هزار و 191 طرح تحقيقاتي در اين دانشگاه با اعتباري بيش از 70 ميليارد ريال بررسي و به تصويب رسيد.
وي تشکیل کمیته مشاوره و ارزیابی طرح های تحقیقاتی را يکي از مهمترين اقدامات انجام شده اين معاونت عنوان کرد و اظهار داشت: بر اين اساس اولويتهاي پژوهشي دانشگاه بازنگري و به پژوهش هاي هدفمند نيز گرنت هاي پژوهشي اختصاص يافت.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکي مشهد اعطاي مجوز به 9 شرکت دانش بنيان و حمايت دو ميليارد و 500 ميليون ريالي را از ديگر اقدامات انجام شده در اين معاونت برشمرد و گفت: نکته مثبت در این تقاضاها افزایش تقاضای شرکت های فناور دانشگاهی و مرکز رشد برای درخواست تسهيلات و استفاده از تسهیلات صندوق می باشد در حالیکه در سال های گذشته بیشتر شرکت های تولیدی بزرگ استان و کشور متقاضی استفاده از این تسهیلات بودند.
دکتر تفقدي تاکيد کرد: در حال حاضر 40 شرکت در مرکز رشد فناوري دارويي و فناوري سلامت دانشگاه فعاليت دارند که از اين تعداد 5 شرکت به عنوان دانش بنيان توسط کارگروه ارزيابي شرکتهاي دانش بنيان رياست جمهوري مود تاييد قرار گرفته اند.
وي حمايت از محققان و مخترعات دانشگاه را از ديگر اقدامات اين معاونت عنوان و خاطر نشان کرد: در سال 93 و 94 از 41 مورد اختراع به منظور ثبت حمايت شد که تا کنون 25 مورد آن به دريافت گواهي نامه منجر شده است.
انتهای پیام/س