گفتنی است، بر اساس پژوهشها میوهها و سبزیجات عادی سطح بالایی از فلاونوئیدها است که میتواند مانع از افزایش وزن در افراد شوند.
بررسی ها نشان میدهند، فلاونوئیدها بویژه در میوههایی چون انوع توتها، سیب، گلابی، توت فرنگی و تربچه وجود دارد.
تا به حال بیشتر خاصیت میوهها به دلیل وجود آنتی اکسیدان در ترکیب آنها شناسایی شده است اما به تازگی اثر فلانوئیدها بر کاهش وزن در اثر مصرف میوه نیز به اثبات رسیده است.
این تحقیقات حاصل کار گروهی مشترک دانشگاههای شرق آنجلیا(UEA) و دانشکده پزشکی هاروارد است.
پژوهشگران بر این اساس به افراد توصیه میکنند برای کاهش وزن در کنار رعایت رژیم غذایی به انجام ورزش و فعایلتهای فیزیکی، جلوگیری از استرس میوه و سبزیجات تازه نیز مصرف کنند.
کارشناسان قویتریند میوههای حاوی فلاونوئیدها را شامل زغال اخته، توت فرنگی، گیلاس، تمشک، انگور، تربچه، انگور فرنگی، سیب، چای سبز و پیاز میدانند.
انتهای پیام/