به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان فریدونشهر گفت: در این جشنواره که همزمان با هشتمین روز دهه فجر برگزار می شود، بیش از 100 نوع غذای متنوع بومی و محلی پخت می شود.
سرهنگ احسان سروش افزود: این جشنواره به همت حوزه بسیج خواهران ناحیه مقاومت بسیج فریدونشهر برگزار شده و قرار است به غذاهای منتخب جوایزی اهدا شود.
کشک بادمجان، گونی، کلوچه محلی، بروشتک، برانی، فسنجان، آش بلغور، کاتچی و حلوای محلی از جمله غذاهای سنتی و بومی و محلی این منطقه است.
وی هدف از برگزاری این جشنواره غذایی را ترویج فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی بیان کرد.
انتهای پیام/ز