به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه طرح کاهش زمان ماندگاری فرآورده های لبنی از اول اسفند آغاز می شود گفت: واحدهای فرآوری لبنیات مازندران ، دوغ را اکنون با ماندگاری 75 تا 90 روز تولید می کنند که این میزان از اول اسفند 20 روزه خواهد بود.
مکرمی افزود: دستورالعمل سازمان غذا و دارو به انجمن صنایع غذائی استان اعلام و برای رسیدن به این هدف 90 روز به تولید کنندگان مازندرانی زمان داده شد.
وی هدف از اجرای این طرح را تضمین سلامت مصرف کنندگان اعلام کرد و افزود: کاهش میزان نمک دوغ هم از دیگر اهداف کاهش زمان ماندگاری این فرآورده لبنی است.
خاتمی مقدم رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران هم افزود : تولید کنندگان فرآورده های لبنی درخواست کردند تا این طرح به صورت پلکانی اجرا شود ولی قول دادند تا پایان فروردین سال آینده ماندگاری دوغ را به 15 تا 20 روز برسانند.
سازمان غذا و دارو اواخر آبان ماه امسال دستورالعمل کنترل و کاهش ماندگاری دوغ را در دو شاخص زمانی فصل گرم و سرد ابلاغ کرد.
انتهای پیام//گ