افتخاری گفت: چرا فقط باید ده درصد بودجه قرآنی 94 آن هم در ماه‌های واپسین سال تحقق یابد و بودجه فعالیت های قرآنی در سال 95 هیچ افزایشی نداشته باشد؟

افتخاریبه گزارش خبرنگار  حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در نشست خبری «کمیته ویژه مجلس شورای اسلامی برای حل مسائل جامعه قرآنی» که صبح امروز 21 بهمن برگزار شد، اظهار داشت: ما فکر می‌کنیم که ظرفیت قرآن به حدی است که صدایی در مجلس داشته باشد و در واقع جای یک کمیته ویژه برای حل موضوعات قرآنی  در مجلس خالی بود.

وی ادامه داد: در عرصه قانون‌گذاری باید یک جایگاه ویژه برای فعالیت‌های قرآنی در نظر گرفت، امروز با توجه به بحث نفوذ که مقام معظم رهبری مطرح کردند باید فعالیت‌های قرآنی را در سطح جامعه افزایش داد و از ابزارهای  فرهنگ قرآنی در  مقابله با نفوذ استفاده کرد، در این زمینه تشکل‌های قرآنی ظرفیت بالایی رادارند و باید مجریان امر از این ظرفیت استفاده کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز شاهد فعالیت بیش از 5 هزار تشکل قرآنی در سراسر کشور هستیم که این مقدار می‌توانست افزایش یابد، اما به دلیل بعضی از اختلاف‌ها صدور مجوز برای تشکل‌های قرآنی متوقف شد.

افتخاری خاطرنشان کرد: ما باید انتظار داشته باشیم که پنج هزار پیشنهاد قرآنی برای مجلس بیاوریم و پنج هزار مجهول به معلوم تبدیل شود، طرح و لایحه به مجلس بیاید تا صدای قرآن در جای جای کشور شنیده شود.

وی یادآور شد: تا امروز کاری که در تشکل‌های قرآنی انجام شده است در خصوص صوت و لحن حفظ قرآن است که همین موضوعات نیز قابل تقدیر است اما باید کاری کرد با قرآن در تمام عرصه‌ها حضور داشته باشیم.

افتخاری گفت: هفته گذشته به برکت دهه مبارک فجر، قدم مبارکی در ایجاد  کارگروه ویژه مجلس شورای اسلامی برای حل مسائل جامعه قرآنی با حضور نایب رئیس مجلس برداشته شد و قرار است که این کمیته کار خود را آغاز کند، از طرفی ما بحث بودجه 95 را در کمیته مطرح می‌کنیم که باید به آن بسیار توجه شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انتظار داریم رئیس جمهور و دولت دراین زمینه حمایت کافی را داشته باشند چرا که این ساماندهی کمک می‌کند که ما در جهت اجرای طرح‌های مختلف مانند تربیت ده میلیون حافظ قرآن کریم قدم‌های موثری برداریم.

وی در خصوص برنامه ششم توسعه و وجود فعالیت‌های قرآنی در آن افزود: در برنامه ششم توسعه هیچ کلمه‌ای از قرآن نیامده است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: چرا فقط باید ده درصد بودجه 94 آن هم در ماه های واپسین سال تحقق یابد، ما این میزان پول را به چه فعالیت‌های قرآنی اختصاص دهیم و چه قسمتی از این فعالیت‌ها را تعطیل کنیم؟

افتخاری در پایان گفت: چرا فعالیت‌های قرآنی در بودجه 95 افزایشی نداشته و چرا ارگانی مانند صدا و سیما که در جبهه اول مقابل با نفوذ قرار دارد، افزایش بودجه اندکی داشته اما بودجه وزارتخانه ای مانند وزارت ورزش و جوانان بیش از 70 درصد افزایش یافته است؟




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار