به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛بهمن خدادادیان گفت: در این طرح 60 بازرس بهداشتی در قالب 13 تیم حضور دارند.
وی گفت: در قالب این طرح 9 تیم از بازرسان بهداشت و چندتیم دیگربا همکاری دستگاههای دیگراز مدارس مهمانپذیر، اماکن تفریحی، پارکها و هتلها و ... نظارت دارند.
خدادادیان با اشاره به تشدید نظارتها بر تمامی اماکن حساس شهرستان گفت : از هم اکنون کلاسهای آموزشی برای همه اصناف، هتلداران، قنادیها، آجیل فروشان، صاحبان رستورانها، آرایشگاههای زنانه و سایر صنوفی که با نزدیک شدن به عید نوروز مراجعات به آنها زیاد میشود، برگزار شده است.
وی با اشاره به وجود 10 هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان کرمانشاه، گفت: علاوه بر اینها استخرها، مراکز بین راهی و مراکز تفریحی و تالارهای عروسی نیز همه تحت کنترل و نظارت قرار خواهند گرفت.
کارشناس مسئول بهداشت محیط استان کرمانشاه در پایان از مردم خواست تا هرگونه تخلف بهداشتی در واحدهای صنفی را از طریق تماس با شماره 190 گزارش دهند.
انتهای پیام/ی