به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مشاهده دود از یک نانوایی، در یکی از محلات شیراز و اعلام آن به سامانه 125، آتش نشانان از ایستگاه 11 را به محل اعلام شده کشاند.
مهدی علیمردانی کمک فرمانده در این عملیات در خصوص حادثه و شرح عملیات گفت : با توجه به نزدیکی مغازه نانوایی به بازارچه و مغازه های مجاور ، سریعاً این آتش سوزی را که به علت انتقال حرارت از تنور به وسایل قابل اشتعال در بالای تنور در حال گسترش بود را بوسیله چندین رشته آبدهی مهار کردیم.
علیمردانی ادامه داد: از جمله خطرات آتش سوزي در نانوايي ها مربوط به رسيدن شعله و حرارت به مواد سوختی است که با رعايت احتياط قبل از روشن كردن منابع جرقه زا و دقت در جداسازی مواد قابل اشتعال از گرما و حرارت می توان از بروز حادثه پیشگیری کرد.
وی در ادامه به لزوم نصب خاموش کننده در نانوایی ها اشاره کرد و گفت : لازم است كارگاه به كپسول اطفاء حريق از نوع ترجيحا دي اكسيد كربن مجهز بوده و شاغلين از نحوه استفاده آنها آگاهي داشته باشند.
انتهای پیام/گ