به گزارش خبرنگار حوزه دولت باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها ایجاد
اشتغال و بهبود وضعیت اقتصادی در دوران پسابرجام نقل محافل خبری شده است.
واژههای رشد اقتصادی، افزایش تولید و اشتغالزایی تبدیل به تیغ دولبهای شده است که هم رسانههای مخالف دولت و هم رسانههای موافق از آن میتوانند به راحتی استفاده و یا حتی سوء استفاده کنند.
پس از برجام محدودیتهای بیمه و فروش نفت برداشته شد و ایران اعلام کرد آماده پذیرش سرمایه گذاران خارجی است گروههای اقتصادی از سراسر جهان به نوبت برای رایزنی به ایران آمدند و تفاهم نامه امضا کردند.
پس از حل و فصل پرونده 12 ساله هستهای ایران توسط تیم خبره دیپلماتیک کشور حالا مقدمات آن آماده شده است تا ایران به سمت پیشرفت و توسعه شتابان حرکت کند.
در
حال حاضر توپ از زمین سیاستمداران خارجی به زمین مردان اقتصادی دولت
افتاده است و چشم امید 70 میلیون ایرانی به دست آنهاست که گره از مشکلات
معیشتی مردم باز کنند.
ضرورت این موضوع زمانی بیشتر مشخص میشود که رهبر انقلاب در اکثر سخنانشان به موضوع اقتصادی و ضرورت بهبود وضع معیشتی اشاره میکنند ایشان همواره با
تأکید بر اقتصاد مقاومتی از دولتمردان میخواهد تا دست بکار شوند و وضعیت
را بهبود ببخشند.
رهبر معظم انقلاب همچنین در این باره فرمودند: مسئولان با
هدایت سرمایهها به سمت تولید صنعتی و کشاورزی مشکل رونق تولید را حل کرده و
پیشرفت کشور را شتاب دهند.
علی ربیعی، وزیر کار و تعاون نیز چندی پیش در این باره به صراحت اعلام
کرد اشتغال بزرگ به زودی رخ نخواهد داد چون باید سرمایهگذاری صورت بگیرد و
به تولید منجر شود تا حلقههای پایین اشتغال ایجاد شده و مردم تغییرات را
احساس کنند.
اسحاق جهانگیری نیز در این باره روز گذشته در جمع کارآفرینان اظهار کرد: مشکل اشتغال همواره در طول سه دهه گذشته جز مسائل اصلی کشور بوده با این تفاوت که در هر مقطعی کمیت و کیفیت اشتغال مورد نیاز متفاوت بوده است.
وی با اشاره به شرایط جوانان تحصیلکرده در کشور گفت: باید فرصتی ایجاد شود تا جوانان بجای درخواست کار از سازمانهای دولتی کارآفرینی کرده و نه تنها خود مشغول بکار شده بلکه دیگر جوانان را نیز وارد بازار کار کنند.
با نگاهی دقیقتر به سخنان دولتمردان و بررسی موضوع رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال در دوران پسابرجام اگر دید خم رنگ رزی را کنار بگذاریم خواهیم فهمید برجام معجزهای نیست که یک شبه راه صد ساله رشد و ثروتمند شدن را بپیماید.
حقیقت امر این است که اگر از امواج ژورنالیستی موافقان و مخالفان دولت
دور شویم برجام موفقیتی بود که توانست قول و زنجیرهایی که به پای اقتصاد
ایران زده شده بود را بردارد.
توافق هستهای و برداشته شدن تحریمها نه غول چراغ جادو است که پس از اجرایی شدن همه مشکلات را حل کند و نه شکستی بزرگ است آنگونه که مخالفان میگویند.
درحال حاضر و پس از رفع محدودیتها همانطور که حجتالاسلام حسن روحانی در اکثر سخنرانیهای خود اظهار کرده است زمان آن رسیده که فعالان اقتصادی و مردم پا به میدان بگذارند تا وضعیت فعلی بهبود پیدا کند و همگان باید آگاه باشند از زمان آغاز این تغییرات تا احساس تحولات به صورت محسوس در زندگی مردم راه درازی وجود دارد.
انتهای پیام/