به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ، اگرچه دولت یازدهم تلاش های خوبی برای توسعه زیرساخت های کشاورزی این شهرستان انجام داده، اما بهره برداری از مجتمع گلخانه روستای سرابیز می تواند تکمیل کننده این تلاش ها باشد.
کشاورزان و بهره برداران این طرح به لحاظ فرصت اشتغالزایی و درآمدزایی مناسب هم اکنون بیش از هر هرزمان دیگر خواستار چاره اندیشی مسئولان برای تکمیل این واحد تولیدی و اقتصادی هستند.
طرحی که می تواند افزون بر افزایش درآمد کشاورزان، بهبود کیفیت محصول کاهش میزان مصرف آب را به دنبال داشته باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این طرح 300 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل نیاز دارد.
جعفر گوهرگانی با اشاره به این که بخش های زیربنایی مجتمع گلخانه ای سرابنیز اجرا شده است، افزود: یک سرمایه گذار بخش خصوصی برای اجرای این پروژه به کار گرفته شده و در صورت تامین اعتبار تا دو ساله آینده تکمیل خواهد شد.
وی اظهار کرد: اعتبار مورد نیاز طرح مجتمع گلخانه ای باشت باید از طریق تسهیلات بانکی ارزان قیمت بانکی تامین شود.
گوهرگانی با یادآوری کمبود منابع مالی بخش خصوصی ودولتی در استان ابراز کرد: تلاش می شود از طریق بودجه ملی تسهیلات بانکی مورد نیاز احداث مجتمع گلخانه ای سرابنیز باشت جذب شود.
وی تصریح کرد:طرح مجتمع گلخانه ای روستای سرابیز از توابع باشت برای تکمیل نیازمند احداث سوله، خرید تجهیزات گلخانه و برخی دیگر از بخش های ساختمانی است.
وی گفت: مجتمع گلخانه ای روستای سرابیز در فضایی به وسعت دو هزار و 500 متر مربع با پیشرفت فیزیکی اندک در حال اجراست.
جعفر گوهرگانی اظهار کرد: عملیات اجرایی این پروژه اقتصادی سال 85 شروع شد.
گوهرگانی بیان کرد: در این طرح قرار است 72 واحد گلخانه ای احداث شود که تا پایان سال 95 بیش از 10 واحد آن بهره برداری می شود.
وی ابراز کرد: برخی از زیر ساخت های این طرح اقتصادی از جمله خیابان کشی و دیوار کشی در سال 91 به اتمام رسیده بود که بدلیل توجه نکردن تخریب شده است.
گوهرگانی تصریح کرد: این مجتمع گلخانه ای بزرگ با هدف ایجاد اشتغال به میزان 200فرصت شغلی ایجاد شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تعداد گلخانه های این استان 123 مورد است و افزود: این واحدهای تولید هفت هکتار وسعت دارد.
وی بیان کرد: 10 واحد گلخانه در این استان به کشت سبزی ، 14 واحد به تولید گل رز هلندی، 11 گلخانه به کشت توت فرنگی و مابقی به دیگر محصولات کشاورزی اختصاص دارد.
گوهرگانی ابراز کرد: بیش از 95 درصد گل رز هلندی و 50 در صد از محصولات سبزی، صیفی و توت فرنگی تولیدی در این گلخانه ها به استان های همجوار صادر می شود.
سالانه هفت هزار تن سبزی و صیفی و 13 میلیون و 500 هزار گل شاخه بریده در کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود.
شهرستان 21 هزار نفری باشت در جنوب شرقی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
انتهای پیام /