سالانه بیش از 442 هزار تن محصولات دامی در استان تولید می شود.

 به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از کرمانشاه ؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ،شیر خام و عسل را ز جمله محصولات دامی استان عنوان کرد.
خانی با اشاره به ظرفیتهای بالای استان کرمانشاه در زمینه ی توسعه ی دامپروری خاطر نشان کرد :بیش از 4 میلیون و 600 هزار واحد دامی در استان کرمانشاه وجود دارد.
 وی واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی پرورش دام را شامل 12 واحد دام سبک و 335 واحد دام سنگین عنوان کرد.

انتهای پیام/
برچسب ها: کرمانشاه ، تولید ، دامی ، محصول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.