به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ این نان بومی که از آرد میوه بلوط تهیه می شود ، حدود یک سال است که به بازار صنعت و اشتغال استان وارد شده و تاکنون برای حدود یک هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است .
هم اکنون در 5 مجتمع بزرگ نان در استان،چهار نوع نان بلوط شامل نان تیری، نان سنتی، نیمه صنعتی و نان صنعتی پخت و عرضه می شود .
دسترسی به مواد اولیه (میوه بلوط ) با توجه به حجم انبوه جنگلهای بلوط در استان و همچنین مقوی بودن این نان سنتی موجب رونق و عرضه آن در رستوران ها و کله پزی ها شده است .
از سرو نان بلوط(کلگ) در کنار آبگوشت ، ماست و کله پاچه که بگذریم ، این روزها این نان بعنوان سوغاتی استان کهگیلویه و بویراحمد،در میان مسافران و گردشگران ، حسابی جا باز کرده است .
انتهای پیام /