به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ازساری ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: این شهرستان با داشتن 315 واحد مرغ گوشتی از ظرفیت بالایی برای ایجاد تعادل عرضه و تقاضا در زمینه تولید گوشت سفید استان دارد.
طهمورث قاسمنژاد از اجرای سامانه مدیریت تولید مرغ گوشتی در 56 واحد مرغداری این شهرستان خبر داد وافزود : سامانه مدیریت تولید مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و 138 هزار قطعه در شهرستان ساری فعال است .
وی گفت : این سامانه برای ساماندهی تولید و تعادل در عرضه و تقاضای گوشت سفید و با هماهنگی اتحادیه مرغداران و شرکت تعاونی مرغداران اجرا می شود.
وی افزود: بر اساس دستورالعمل ارسالی همه واحدهای مرغداری در دوره پرورش جوجه به مدت 42 روز نسبت به تولید مرغ سایز به وزن 2.2 تا 2.1 کیلوگرمی اقدام می کنند
شهرستان ساری دارای پتانسیل جوجهریزی در هر دوره به میزان 4.5 میلیون قطعه است.
انتهای پیام/