دکتر محمد مهدی قیامت عضو هیات مدیره نظام پزشکی تهران در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با گلایه از اینکه پس از اجرای طرح تحول، درآمد اکثر پزشکان جراح کاهش یافت، افزود: به تبع درآمد بیمارستانها نیز کاهش و هزینهها افزایش یافت و متاسفانه در بخش خصوصی، سازمان نظام پزشکی دفاع درستی از این مهم به عمل نیاورد.
وی ادامه داد: در بخش دولتی نیز برخی جوانان حیات و ممات خود را گذاشته و کار کردند اما متاسفانه ماهها است که کارانه هایشان به علت عدم تخصیص بودجه مناسب و بدهی 6 هزار میلیارد تومانی سیستم به بیمهها و بیمهها به بیمارستانها و بیمارستانها به طلبکاران خود، موجب ایجاد سیکلی معیوب و به نوعی اختلال شد.
وی تصریح کرد: شکایتهای اعلام شده در سامانه 1690 بیش از 15 تا 20 نفر از پزشکان را مورد مواخذه قرار نداد.
قیامت با انتقاد از اینکه بسیاری از بیمارستانهای خصوصی به زحمت اداره میشوند، خاطرنشان کرد: بیمارستانهای دولتی هم فاقد مبالغ کافی برای پرداخت کارانههایشان هستند.
وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه پزشکی که تنها درآمدش از بخش دولتی است و 9 ماه حقوق دریافت نمیکند، چگونه باید گذران زندگی کند، اظهار داشت: متاسفانه با این کارها انگیزه جامعه پزشکی را برای خدمت کاهش داده و موجب افزایش رفتارهای غیر علمی میشوند.
عضو هیات مدیره تهران بزرگ ابراز داشت: بنده هشدار دادم که اگر تعرفهها به درستی تعیین نشود و K ثابت بماند، جریان زیرمیزی چون سیل دوباره راه خواهد افتاد و دیگر هیچ سیستمی نمیتواند آن را کنترل کند.
انتهای پیام/