به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ازیزد؛بهزاد قره یاضی رییس انجمن ایمنی زیستی ایران گفت: استفاده از مهندسی ژنتیک جهت ایجاد اصلاحات و بهبود غذا بنحوی که محصولی باکیفیت بالاتر تولید شود، در دنیای امروز جایگاه ویژهای یافته و ویژگی منحصر بفرد محصولات تراریخته، آنالیز ریسک مصرف این محصولات قبل از عرضه به بازار مصرف میباشد.
رییس بخش تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در بخش دیگری از سخنان خود، بهبود صفات ماده غذایی را قبل از مصرف، نشان از بلوغ بشر در استفاده از محصولات سالم و ایمنی غذایی عنوان کرد.
وی افزود: در حال حاضر ۱۸۱ میلیون هکتار از اراضی زیر کشت دنیا به محصولات تراریخته (مهندسی ژنتیک) اختصاص دارد و ۲۵ کشور دنیا از این فناوری پیشرفته در کشت محصولات استفاده میکنند.انتهای پیام/