به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ازیزد؛ احرام پوش دبیر برگزاری همایش گفت: جمعی ازمحققان، صاحب نظران واندیشمندان کشوری دراین همایش نحوه شکل تولید ومصرف مواد غذایی تراریخته (مواد غذایی ژنتیکی شده باکیفیت وابعاد مختلف ان را بررسی کردند.
احرامپوش افزود: مواد غذایی تراریخته در دنیای فناوری جدید، مواد غذایی دستکاری شده ژنتیکی هستند که بافناوری روز دنیا بوجود امدهاند.
وی گفت: ژنتیک در صنایع غذایی توانایی تولید غذاهایی با کیفیت بهتر، محصولاتی با انرژی بالاتر و صرفه جویی از لحاظ اقتصادی هستند.
همایش ملی مهندسی ژنتیک با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و روسای انجمنهای علمی در زمینه مواد غذایی تراریخته برگزار شد ه است انتهای پیام/