طی سال های اخیر نان تولیدی سنگک ، لواش ، تافتون و بربری استان زنجان همواره بین 5 استان برتر کشور بوده است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 گفت : طی اعلام آخرین وضعیت کیفی نان توسط مرکز پژوهشهای غلات کشور نان های بربری ، لواش و تافتون رتبه اول کشوری و نان سنگک زنجان رتبه دوم کشوری را دارد.

منصوری به سیاستگذاری افزایش تعداد واحدهای تولید نان سنگک با توجه به ارزش غذایی این نوع نان و میزان بالای سبوس موجود در نان سنگک اشاره کرد و یادآورشد: هم اکنون 96 واحد تولید نان سنگک در استان فعال است و طی برنامه سال آینده این تعداد به 150 واحد خواهد رسید.


انتهای پیام/

برچسب ها: نان ، رتبه ، برتر ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.