به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ رئیس پلیس فتا استان فارس گفت: مردی 32ساله با ارائه مرجوعه قضایی به پلیس فتا استان فارس مراجعه و اعلام كرد، که تفریحش گشت و گذار در شبکه های اجتماعی مختلف است و حدود یک ماه پیش در شبکه اجتماعی بی تالک با فردی آشنا می شود که خود را امین و شغلش را مسئولی در بانک معرفی می کند و می گوید وظیفه اش اعتای وام های بانکی است.
سرهنگ سید موسی حسینی ادامه داد: آن فرد پس از چند روز چت کردن با این مرد 32 ساله در شبکه اجتماعی بی تالک، به وی اعلام می کند می تواند برایش بدون نوبت وام بانکی با سود پایین بگیرد اما باید مبلغ پنجاه میلیون ریال به حسابش واریز كند.
وی اظهار كرد: شاکی هم به دلیل شرایط مناسب وام بانکی وسوسه می شود و به خاطر نداشتن وضع مالی مناسب طی سه مرحله مبلغ یک میلیون تومان به حساب امین واریز می كند، اما بعد از گذشت 10 روز امین تلفن هایش را خاموش کرده و به پیام های شاکی جوابی نمی دهد.
رئیس پلیس فتا استان فارس افزود: شاکی بعد از صحبت کردن با چند نفر در همان شبکه اجتماعی متوجه می شود که او فردی کلاهبردار و به همین طریق چند نفر دیگر را فریب داده است .
سرهنگ حسینی بیان كرد: کارشناسان پلیس فتا بعد از تشکیل پرونده، شناسایی متهم را در دستور کار قرار داده و با استفاده از اقدامات فنی و بررسی های تخصصی خود توانستند ظرف مدت کوتاهی متهم را شناسایی، دستگیر و به مرجع قضایی معرفی كنند.
وی گفت: متهم دستگیر شده اعتراف كرد با هویت های جعلی وارد شبکه های اجتماعی مختلف می شده و بعد از پیدا کردن قربانی خود با صحبت های اغوا کننده درباره وام های بانکی با سود پایین آن را فریب و از آنها وجه دریافت می کرده است.
رئیس پلیس فتا استان فارس به شهروندان توصیه كرد: برای اینکه بتوان از چت روم ها استفاده درست را برد و مضراتش گریبان گیر ما نشود می بایست: به وقت نیاز و به قدر نیاز از چت و شبکه های اجتماعی استفاده کرد، به کسی که نمی شناسیم هر گزاطلاعات ندهیم، به راحتی فریب کلمات فریبنده را نخوریم، از راه چت به قصد همسر یابی نروفته و هرگز در چت ها کلمات زشت و خلاف شرع ننوشته و رمز ایمیل، وبلاگ و یا سایت خود را به کسی چت نکنیم.
انتهای پیام/