به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،سید موسی خادمی در نشست هماندیشی با نخبگان استان، افزود : فنآوران، نخبگان و محققین باید با دانش و مهارتهای خود، منابع و ظرفیتها را شناسایی و زمینه بهرهبرداری از آنها را برای صاحبانش که مردم هستند فراهم کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از اینکه هنوز در جامعه ما شدت نیاز به مجموعه نخبگان، فنآوران و مخترعین، پژوهشگران و محققین احساس نشده است به دلیل ارتباط کم این مجموعه با دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و صنایع و احصاء نیازها توسط هر دو گروه است.
خادمی با بیان اینکه، جامعهای توانایی توسعه نخواهد داشت که به هر دلیلی فضای فکری و بهرهگیری واقعی استفاده از دانشنخبگان در آن وجود ندارد، تصریح کرد: حلقه اتصال یک مجموعه توانمند دانشگاهی، شرکتهای دانشبنیان و غیردانشگاهی با دستگاههای اجرایی و بخش غیردولتی باید برای انجام فعالیت، برنامهریزی و سیاستگذاریها شکل بگیرد.
استاندار با تأکید بر اینکه، از این مسئله نباید غافل نشویم که نخبگان باید محور و موضوع اصلی توسعه قرار گیرند، افزود: تمام انتظارات جامعه و مردم از نخبگان ایجاد تحول با استفاده از نبوغ و حرکتهای علمی و تخصصی آنها است.
خادمی یادآور شد: اگر کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ منابع نفت و گاز، آب و خاک، جنگل و مرتع، تنوع گونههای گیاهی ژنتیکی و دارویی و در حوزه گردشگری از ظرفیت بالایی برخوردار است، باید برای استفاده از داشتهها و سرمایهها از یک سو نخبهپرور باشد و از جهتی با کمک آنها این سرمایهها را هدفمند و با بهرهوری بالایی بکار گیرند.
استاندار در خصوص بکارگیری سهم یک درصد اعتبارات هزینهای و استفاده از همه امکانات دولتی در بخش تحقیقات و پژوهشی به دستگاههای اجرایی استان تأکید کرد و از دانشگاهها، مراکز علمی، تحقیقاتی و شرکتهای دانشبنیان خواست تا خود پیگیر برنامههای پژوهشی و تحقیقاتی در دستگاههای دولتی و بخش خصوصی باشند.
در این نشست پژوهشگران و فنآوران استان مشکلات و همچنین ایدهها و نظرات خود را در خصوص توسعه فرهنگ پژوهشمحوری و استفاده از دستاوردهای پژوهشی و در هر چه بهترشدن ارتباط بین حوزههای پژوهشی و دستگاههای دولتی و غیردولتی مطرح کردند
انتهای پیام /