به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ این طرح از یکم اسفند آغاز شده و با هدف حفظ و ارتقای شاخص های مرتبط با سلامت جامعه و مسافران نوروزی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه و مهار بیماری های مرتبط با آب و مواد غذایی، اجرا می شود.
در این طرح که در تمام 32 شهرستان استان و شهرها و مناطق تابعه آنها به صورت همزمان اجرا می شود، بیش از 90 تیم بازرسی متشکل از 340 کارشناس بهداشت محیط، در قالب تیم های ضربت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، به ویژه هتل ها، مهمانپذیرها، بوستان ها، محل های اسکان مسافران نوروزی، رستوران ها، چلوکبابی ها، پزندگی ها، شیرینی فروشی ها، اغذیه فروشی ها و مراکز و اماکن بین راهی بازدید می کنند.
بازرسان بهداشت محیط در صورت مشاهده هرگونه نقص بهداشتی بحرانی و غیر بحرانی و تخلف قانونی که منجر به تهدید سلامت شهروندان، زائران و مسافران نوروزی شود، مطابق قانون، علاوه بر معرفی آنها به مرجع قضایی نسبت به تعطیل کردن محل کسب آنها نیز اقدام می شود.
شهروندان و مسافران می توانند در صورت شکایت و مشاهده هر گونه مشکل و تخلف بهداشتی، مراتب را به شماره تلفن 190 اطلاع دهند.
انتهای پیام/ن