رئیس مرکز تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز:گفت:مصرف بی‌رویه نمک عوارضی چون پوکی استخوان و فشارخون بالا راایجاد می کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ استاد رحیمی‌‌ میزان مصرف مجاز روزانه نمک برای هر فرد شش گرم می‌باشد که این مقدار در داخل غذاها موجود است و حداکثر می‌توان به صورت افزودنی نیز دو گرم به آن افزود؛ اما گفتنی است شش گرم نمک موجود در داخل مواد غذایی به تنهایی برای تامین نیاز بدن کافی می‌باشد.

وی ادامه داد: مصرف بی‌رویه نمک، عوارض زیادی دارد که "پوکی استخوان و فشارخون بالا" نمونه‌ای از این موارد است و به تنهایی عامل به وجود آمدن بسیاری از ناهنجاری‌ها در بدن می‌شوند و همچنین افرادی که دچار بیماری سنگ کلیه هستند از مصرف زیاد این مواد خودداری کنند.

رئیس مرکز تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزود: مصرف این مادهی افزودنی، بستگی به عادت افراد دارد و افراد می‌توانند با تغییر ذائقه و سبک تغذیه‌، سلامت خود را تضمین نمایند و همچنین میتوانند ادویههایی نظیر  فلفل، سرکه و زردچوبه را جایگزین نمک کرده و ضائقه‌ی خود را در مورد مصرف زیاد این ماده مضر تغییر دهند.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است برای جلوگیری از عوارض مصرف بی‌رویه نمک، نمکدان را از سفره‌های خود حذف کرده و تنها در هنگام پخت غذا مقداری نمک یددار به آن اضافه کنیم و همچنین در مصرف غذاهای نمک سود نیز باید احتیاط کنیم.


انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.