به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در جلسه راهبرد اقتصاد مقاومتی مازندران در ساری با بیان اینکه در 139 هزار هکتار از شالیزارهای مازندران رقم پر محصول برنج کشت می شود، گفت: بر اساس طرح خوداتکایی برنج، سطح زیر کشت ارقام پر محصول به 255 هزار هکتار باید افزایش یابد.
دلاور حیدر پور با بیان اینکه بر اساس این طرح میانگین تولید شالی ارقام محلی و پر محصول به 5/7تن در هکتار باید برسد، افزود: پیشبینی سالانه تولید برنج سفید در این طرح 2 میلیون 520 هزار تن است.
وی گفت: با اجرای طرح خوداتکایی، سالانه 3 میلیون و 780 هزار تن شلتوک در کشور تولید می شود که در مقایسه با وضعیت کنونی 41 درصد افزایش خواهد داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، کاهش واردات از یک میلیون 655 هزار تن به 630 هزار تن را نتایج دیگر اجرای این طرح بیان کرد و افزود: سطح زیر کشت مکانیزه برنج در کشور از صد هزار هکتار کنونی به 440 هزار هکتار افزایش می یابد.
به گفته وی؛ آموزش 80 درصد بهره برداران و کاهش سرانه مصرف از 40 به 35 کیلوگرم از مزایای دیگر طرح خوداتکایی برنج است.
انتهای پیام/